Για συνεργασία με εφημερίδες και περιοδικά επικοινωνήστε με το: info@stayrolexakias.gr
Περάστε ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα σας με το Ένα site για καλλιεργημένα άτομα

Αγαπητοί φίλοι γειά σας

Το stayrolexakias είναι ένας καθαρά πνευματικός και μορφωτικός ιστότοπος του διαδικτύου, το οποίο προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Εδώ ο χρήστης δεν πληρώνει συνδρομή και δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώσει τα στοιχεία του ή το e-mail ή το τηλέφωνό του προκειμένου να έχει πρόσβαση. Μπορεί οποιαδήποτε ώρα θέλει να μπει ελεύθερα.
Το stayrolexakias έχει περίπου 33 εφαρμογές οι οποίες αλλάζουν αυτόματα καθημερινά τις πρωινές ώρες. Έτσι κάθε ημέρα θα έχετε πρόσβαση σε διαφορετικά σταυρόλεξα για να ασχοληθείτε.
Το stayrolexakias είναι από τους πολύ λίγους «καθαρούς» ιστότοπους όπου μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας ώστε να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους αποκτώντας γνώση και καλλιέργεια. Για όλα αυτά και πολλά άλλα και με τη βοήθεια των χιλιάδων καθημερινών μας φίλων δεν είμαστε άδικα το πρώτο ανάλογο site του διαδικτύου. Γίνεται λοιπόν κι εσείς ένας ακόμα χρήστης του stayrolexakias και ακολουθήστε μας δωρεάν στο τεράστιο ταξίδι γνώσης και διασκέδασης.
Και μη ξεχνάτε κάτι που το λένε όλοι οι γιατροί:
Οι διάφορες νοητικές δραστηριότητες, όπως το λύσιμο σταυρόλεξων, παζλ και Sudoku αποτρέπουν την εμφάνιση άνοιας και Αλτσχάιμερ.
Φιλικά
Κώστας Αναγνωστόπουλος

Δημιουργία σταυρόλεξων και πνευματικών παιχνιδιών
Κώστας Αναγνωστόπουλος

Δημιουργία ιστοσελίδας, σχεδίαση, τεχνική υποστήριξη και επίβλεψη
Χρήστος Τέγος Προγραμματιστής - Αναλυτής Υπολογιστικών Συστημάτων

Περιστασιακοί συνεργάτες - Γραφίστες
Χαριτίνη Λέγκου
Ιορδάνης Κούσης
Ελεονώρα Αγοραστού
Μιχάλης Λούντας
Γιολάντα Νάκου
Μιρέλλα Χατζημάρκου